Як правильно підібрати засоби для професійного догляду за волоссям

Догляд за обличчям, тілом та волоссям на професійній основі значно відрізняється від самостійного, яким більшість із нас займається в домашніх умовах.

Давайте розглянемо, у чому полягають відмінності:

  • над професійними засобами бригада фахівців працює не один рік, перш ніж шампунь або маска для волосся потраплять на ринок і можна буде замовити косметику на https://garna.shop;
  • у професійних засобах активних речовин міститься на порядок більше, ніж у вступників у масовий продаж;
  • професійні засоби по догляду за волоссям призначені для вирішення певних проблем: ламкість волосся, сухість кінчиків волосся, розшаровування і т.д.;
  • професійні засоби для догляду за волоссям випускаються лінійками для певного типу волосся: жирного, сухого, ламкого, ослабленого, забарвленого і т.д. Доходить до того, що випускається окрема серія кожного кольору волосся.

Переважна більшість професійних засобів догляду за волоссям призначена для використання в салонах краси. Якщо в засобах, що надходять до масового продажу, кількість активних компонентів не перевищує 30%, то у професійній косметиці вона варіюється від 50 до 70%.

Як правильно підібрати засоби для професійного догляду за волоссям

Якщо ви вирішили почати доглядати волосся на професійній основі, слід пам’ятати, що в супермаркетах або магазинах, що торгують косметикою, їх не продають. Купити ці чудо-кошти можна через:

  • салони краси;
  • косметологічні кабінети;
  • магазини, які займаються торгівлею професійною косметикою: Brit Hair Group, HAIRSELF.ru, PROFFLINE та інші.

Вартість цієї продукції для волосся в рази перевищує засоби масового споживання, що обумовлено складом, насиченим корисними та активними інгредієнтами.

Якщо ви є постійним клієнтом одного з таких магазинів і часто оплачуєте покупки кредитною карткою, при придбанні товарів на певну суму, ви можете отримати кешбек, що зробить придбання коштів набагато економічнішим.

Варто зазначити, що, на відміну від засобів догляду за волоссям масового споживання, професійна косметика не вимагає частого використання, її витрата набагато менша.

Фахівці не радять економити на масках і шампунях для волосся жінкам з фарбованим волоссям, сухим і ламким від природи. Ці типи волосся потребують професійного догляду.